Adem- en IJsdag

Wegens succes in de herhaling.

“Het was een hele mooie dag die nog flink nasuddert en diepe indruk heeft gemaakt.
Ademhalen, hoe belangrijk is dat voor alles.
Ik laat het nog verder op me in werken en weer weet ik wat beter wat ik wil gaan doen. Stapje voor stapje word mijn doel helderder.
Liefs René”

Breathing for good health

Tom Stijven van Just breathe! en Sonja Blommaert van Breathreflection combineren in deze dagworkshop hun gezamenlijke kennis.

De Wim Hof methode, Breatheology, Oxygen Advantage en Bewust Verbonden Ademen worden gedurende deze dag ingezet om jou te leren hoe je jouw ademhaling maar ook de kou kan gebruiken als tool om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

Ervaar op deze dag hoe:
-ademhaling de oorzaak- maar ook de oplossing- van veel gezondheidsproblemen kan zijn – koud water je kan helpen om je fysieke en mentale gezondheid te versterken.

We analyseren jouw ademhaling en geven je tips en oefeningen om je ademhaling te optimaliseren.
In het ijsbad laten wij je ervaren hoe je in het hier en nu kunt blijven , ga je voelen, leer je hoe je wat je niet kan veranderen kan accepteren ….door de juiste ademhaling blijf je baas in je hoofd en kan je beter worden in het omgaan met stress. “being comfortable in the uncomfortable”

Tijdens de ademcirkel gaan we bewust verbonden ademen, dit is een zachte ademhalingstechniek om door (on)bewuste spanning , emotie, ballast te ademen, de mogelijkheid geven om oude pijnen los te laten , dit om zo ruimte te geven aan nieuwe energie en hierdoor weer lichter en vrijer door het leven te gaan.
Deze dag is inclusief alle materialen en een lekker vegetarische lunch.

Kijk voor een foto-impressie op Facebook.

Aanmelden

Datum

23 april 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

179.00

Meer Info

Meer informatie
Categorie
QR code