Vierhandenmassage

2 + 2 = meer

Naast de massages die ik met Mandi Huygen-Ouendag van Rumah Mandí heb gegeven, komen er nu ook momenten dat ik Vierhanden Lomilomi Massages ga geven met collega Huub van Delft van Umassage. Deze zullen afwisselend in Den Bosch en Leusden plaatsvinden. Kijk in onze agenda voor de exacte data.

Een vier handen massage is een massagevorm die je een keer meegemaakt moet hebben. Deze ervaring brengt je in een hele diepe ontspanning, je zakt even hele maal weg in de ‘verticale tijd’.

Omdat je door twee masseurs wordt aangeraakt, moet je denken het al snel opgeven en kun je je overgeven aan een andere, diepere laag van ontspanning. Spanning lost gemakkelijker op en je levensenergie gaat weer stromen.

Actuele data vind je in onze agenda.

Medio 2021 is de samenwerking met Praktijk Rumah Mandí onstaan en zijn we ons gaan toeleggen op een geheel eigen vierhanden massage. We masseren niet synchroon, maar wel volledig vanuit het hart. Onze intuïtie wijst ons de weg. Zo creëren we het beste wat Leusden op massagegebied te bieden heeft. En jij kunt daar deel vanuit maken!

De massage vindt plaats in de sfeervolle praktijk van De Strijkplank en ‘s zomers soms zelfs tussen de bamboes in de bamboetuin.

We zorgen voor een ontspannen en veilige sfeer en nemen de tijd om eerst kennis te maken en af te stemmen wat jouw lijf nodig heeft. Tijdens de massage kan er muziek gedraaid worden of we werken helemaal in stilte en luisteren naar de geluiden in de natuur.

Anderhalf uur word je volledig in de watten gelegd.

 

 

De vier handen massage is een massage met veel olie. Je ligt volledig ontkleed onder een sarong, waarmee we zorgen dat je edele delen bedekt zullen blijven.

Na afloop heb je alle tijd om – onder het genot van een kopje thee – even bij te komen en de ervaring in alle rust te integreren. Wees welkom om nog een wandeling te maken over het mooie terrein alvorens je met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

Voor meer info of aanmelden, mail: info@destrijkplank.nl