Massages

Welkom bij De Strijkplank

 Massage is een must voor ieder gezond persoon. Massage heelt en ontspant. Het geeft je de mogelijkheid contact te maken met je lichaam en te voelen wat er zoal speelt. Niets hoeft op de Strijkplank, en de aanraking is helemaal op jou afgestemd. Veel mensen komen om te ontspannen. Of omdat ze een lichamelijk ongemak ervaren waar ze graag extra aandacht willen besteden. Allerlei omstandigheden in je leven kunnen spanning in je lichaam achterlaten. Maar bovenal zijn we in deze tijd zo ontzettend verknocht geraakt aan ons hoofd. Het lijkt vaak wel of het verstand het enige is wat telt. En dat terwijl ons lichaam zo ontzettend veel wijsheid bevat. Massage helpt je de verbinding tussen hoofd, hart en buik te herstellen. Je voelt je weer één geheel.

Ik heet je van harte welkom.

Kyra Gunneweg – eigenaar massagepraktijk De Strijkplank

Individuele massage

“In de loop der jaren heb ik diverse vormen van massage en lichaamswerk geleerd. Gezamenlijk met een cliënt kijk ik naar welke vraag er achter de behoefte aan een behandeling ligt, geef een advies en vervolgens laat ik mijn intuïtie het werk doen. Veelal ontstaat er zo een mix van verschillende stijlen. Ik werk naast massage met adem, meditatie, klankschalen, massage met of zonder etherische olieën, Hawaiiaanse werkvormen. De behandelingen vinden plaats op de massagetafel of de Thaise mat. De gemeenschappelijke deler hiervan is wat mij betreft het werken met de adem en intentie. Heb je voorkeur voor een bepaalde vorm van massage of lichaamswerk, geef dat vooral aan. Natuurlijk kun je ook altijd van tevoren contact opnemen zodat ik je kan adviseren.”

De praktijkruimte

De volgende disciplines vormen de basis voor de individuele behandelingen:

LomiLomi (Hawaiiaanse massage), Ayurvedische massage, Zweedse massage, Thai body work, Holistisch energetische massage, Bamboemassage, Reset, Touch for Health en zwangerschapsmassage.

Lees hier meer over de verschillende disciplines.

Vier handen massage

Een vier handen massage is een massagevorm die je een keer meegemaakt moet hebben. Deze ervaring brengt je in een hele diepe ontspanning, je zakt even hele maal weg in de ‘verticale tijd’.

Omdat je door twee masseurs wordt aangeraakt, moet je denken het al snel opgeven en kun je je overgeven aan een andere, diepere laag van ontspanning. Spanning lost gemakkelijker op en je levensenergie gaat weer stromen.

 

Medio 2021 is de samenwerking met Praktijk Rumah Mandí onstaan en zijn we ons gaan toeleggen op een geheel eigen vierhanden massage. We masseren niet synchroon, maar wel volledig vanuit het hart. Onze intuïtie wijst ons de weg. Zo creëren we het beste wat Leusden op massagegebied te bieden heeft. En jij kunt daar deel vanuit maken!

De massage vindt plaats in de sfeervolle praktijk van De Strijkplank en ‘s zomers soms zelfs tussen de bamboes in de bamboetuin.

We zorgen voor een ontspannen en veilige sfeer en nemen de tijd om eerst kennis te maken en af te stemmen wat jouw lijf nodig heeft. Tijdens de massage kan er muziek gedraaid worden of we werken helemaal in stilte en luisteren naar de geluiden in de natuur.

Anderhalf uur word je volledig in de watten gelegd.

De vier handen massage is een massage met veel olie. Je ligt volledig ontkleed onder een sarong, waarmee we zorgen dat je edele delen bedekt zullen blijven.

Na afloop heb je alle tijd om – onder het genot van een kopje thee – even bij te komen en de ervaring in alle rust te integreren. Wees welkom om nog een wandeling te maken over het mooie terrein alvorens je met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

Voor meer info of aanmelden, mail: info@destrijkplank.nl

 

Tarieven

De volgende tarieven zijn inclusief intake, gebruik van handdoeken en massage-olie:
90 minuten     €95,-

Vier handen massage De Strijkkamer (twee masseurs)
Vaste data: 90 minuten    €185,-

Meer info of aanmelden? Mail naar: info@destrijkplank.nl