huub en kyra in de tuin

Vierhanden LomiLomi massage

Zakken in je lijf en je helemaal overgeven aan de liefdevolle handen van twee masseurs.

De Vierhanden LomiLomi stond al heel lang op ons verlanglijstje, en eindelijk is het dan zover! In 2024 kun je de  traditioneel Hawaiiaanse massage in het kwadraat ervaren bij De Strijkplank en Umassage. Een aantal keer per jaar zullen we voor een select aantal mensen deze bijzondere massage aanbieden, deels in Leusden, deels in ’s Hertogenbosch.

Hoe ziet de sessie eruit?
Ervaren Lomi masseurs Kyra Gunneweg en Huub van Delft ontvangen je in een knusse massagepraktijk. Er is ruimte om te delen en je intentie te zetten. Natuurlijk is er uitgebreid tijd om kennis te maken onder het genot van een kopje thee. Rondom de massage zullen we je meenemen in het gedachtengoed achter de Lomilomi, die geen op zichzelf staande massage is maar omringd wordt door rituelen en verbinding met het goddelijke in en om ons heen.

Wellicht heb je al eens een Lomilomi ontvangen en ken je het masseren met veelvuldig olie, het chanten, gebruik van de onderarmen. Deze elementen komen allemaal terug in de vierhanden sessies. Het bijzondere aan deze sessies is dat deze wordt gedragen door zowel een mannelijke als een vrouwelijke masseur. En dat kan heel  helend zijn. Het samenspel van deze polariteiten zorgt ervoor dat je je helemaal kunt overgeven aan de liefdevolle aanraking. Het element water, het gevoel dat je op zee drijft en gewiegd en bewogen wordt dragen bij aan een algeheel gevoel van welbevinden en ontspanning.

“Deze ervaring is onbetaalbaar.”
“Ik voel me een totaal ander mens.”
“De combinatie van jullie handen en energie is heel bijzonder.”

Enkele reacties van eerdere vierhanden sessies die we gaven.

Wij verwelkomen je graag op de volgende data:

Vrijdag 26 april in Leusden om 10.00 uur en 14.00 uur

Datum

26 april 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

195.00
Categorie
QR code