Meditatie Challenge

Januari staat in het teken van intenties zetten. Met de meditatie challenge gaat Kyra de uitdaging met je aan om drie weken lang dagelijks te mediteren.

Er zijn zoveel verschillende manieren waarop je kunt mediteren. Evenzoveel als er sterren in het universum zijn. Maar in essentie komt mediteren neer op: zijn met wat is. Meditatie kan dan ook niet lukken of mislukken en je hoeft er zeker niet heel goed in te zijn. Zelf ben ik bijvoorbeeld helemaal niet goed in mediteren. Denk ik. Maar waar ik eigenlijk niet goed in ben, is de routine van het mediteren. Of; mezelf eraan herinneren dat ik aanwezig kan zijn in het moment. Ik zit daarvoor vaak teveel in mijn hoofd en te weinig in mijn buik. In deze eerste maand van het jaar ga ik dan ook graag de uitdaging met je aan om deze routine op te bouwen. Om af te spreken met mijzelf dat ik aandacht besteed aan het Hier en Nu. En omdat ik een gave ruimte heb die hiervoor uitermate geschikt is, kan ik ook nog eens mensen uitnodigen die kunnen helpen om verschillende manieren van mediteren te verkennen. Hoe fijn is dat?

21 dagen is een tijd waarin je jezelf een nieuwe gewoonte aan kan leren. 21 dagen is een mooi, overzichtelijke periode. Drie maal zeven, een magische eenheid. In deze periode kun je drie maal deelnemen aan de meditatie-les op maandagavond. En verder daag ik je uit om dagelijks een kwartier tot een half uur te mediteren. Om één en ander kracht bij te zetten, zal ik zelf doordeweeks elke dag om zeven uur ’s ochtends online zijn. Zo kun je (op je eigen manier) meedoen en delen we de energie. Verder heeft een aantal collega’s toegezegd om een meditatieve bijeenkomst te organiseren in deze periode.

Mickael van Eekelen geeft donderdag 12 januari een proefles Actieve Meditatie (Osho style)
Gerry Havinga en Evelien Lagrouw geven vrijdag 20 januari een Ligconcert
Angelique van Tol geeft een Klankenhealing op

Kosten voor deelname aan de Challenge is gratis. Je kunt een donatie doen middels een QR code/tikkie. Deze zal t.z.t. hier en op de Facebookpagina worden geplaatst. Voor de afzonderlijke bijeenkomsten, zie aldaar. Meestal wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Aanmelden

Datum

22 november 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00
Categorie
Kyra Gunneweg

Organisator

Kyra Gunneweg
Telefoon
06 41041396
Email
info@dekleineka.nl
Website
Massagepraktijk de Strijkplank
QR code