Mediteren in de Ka

Welkom. Samen zullen we mediteren op deze prachtige plek om een mooie liefdevolle intentie neer te zetten. Voor jezelf, de directe omgeving, voor de wereld. Laagdrempelig, je hebt geen ervaring nodig. Elke avond zullen een paar verschillende vormen van meditatie aan bod komen. Bijvoorbeeld meditatie met behulp van de ademhaling, loopmeditatie, chakra meditatie, chanten of visualisatie. De inhoud wordt afgestemd op de aanwezigen.

Reacties: “De meditatie avonden bij Kyra zijn een oase van rust! Heerlijk om eens in de maand een avond helemaal in die rust te duiken. ”

“Iedere keer is anders, zo word ik iedere keer weer verrast en nodigt het me uit om telkens op een andere manier meditatie en de rust en ruimte in mezelf te ervaren. Tot slot de ruimte en de omgeving zijn heel bijzonder! Ik kan je aanraden om het een keer te komen ervaren.”

In De kleine Ka zijn voldoende meditatiekussens en matjes. Neem eventueel je eigen kussentje mee. Als je wilt, kun je ook op een stoel zitten.

Vooraf drinken we een kop thee en landen we even. Inloop vanaf 19.30 uur. De meditaties beginnen tussen 19.45 en 20 uur. Bij mooi weer mediteren we buiten. Een dekentje is dan aan te raden.
De eerste helft van 2024 staan de volgende maandagavonden gepland:
29 januari
12 februari
26 februari
11 maart
25 maart
15 april
22 april
13 mei
10 juni
24 juni
Deze reeks kun je als geheel volgen, maar de avonden kunnen ook los bezocht worden.
Kosten: €12.50 per avond of €100,- voor een strippenkaart van tien keer.
Aanmelden gewenst.

Aanmelden

Datum

11 maart 2024

Tijd

19:30 - 21:30
Categorie

Organisator

Kyra Gunneweg
Kyra Gunneweg
Telefoon
06 41041396
Email
info@dekleineka.nl
QR code