Bamboemassage oefendag

Alweer de tweede editie van de bamboemassage oefendag midden in de bamboetuin! In de knusse oefenruimte ‘De kleine Ka’ gaan we aan de slag met collega bamboemasseurs. Onder bezielende leiding van Christina Blei-Amatdoelrasit en Kyra Gunneweg wisselen we uit en verdiepen we onze kennis en kunde.

De dag begint met een rondleiding in de bamboetuin. Je komt meer te weten over het prachtige ‘wondergras’ dat bamboe heet. Vervolgens geef je ’s ochtends een massage met je eigen bamboetools en ontvang je er ’s middags eentje. Of andersom.

Er is ruimte en tijd voor casuïstiek en Christina zal een demo geven, aangepast op het niveau van de groep om te prikkelen en verder te leren.

Ingangseis is minimaal een basiscursus bamboemassage bij één van de aanbieders in den lande.

Kosten voor deze oefendag inclusief een lekkere lunch zijn €75,-

Opgeven kan door een mail te sturen naar kyra@bamboe.nl onder vermelding van NAW gegevens, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Vermeld ook waar je je opleiding Bamboemassage hebt gedaan (voor zover ons nog niet bekend).

Je ontvangt dan een factuur. Betaling is bevestiging van deelname.

N.B. deze dag is geen cursus en is dan ook bedoeld voor de geoefende bamboemasseur. Instapniveau is minimaal beginnerscursus bij één van de erkende opleiders. Wil je eerst de basics leren? Mail naar info@soereimas.nl

Aanmelden

Datum

1 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:30

Kosten

75.00

Meer Info

Meer informatie

Locatie

De kleine Ka
Categorie

Organisator

Kyra Gunneweg
Kyra Gunneweg
Telefoon
06 41041396
Email
info@dekleineka.nl
QR code