de Strijkplank unlimited

De zomervakantie voorbij. Altijd weer ben ik een beetje melancholisch. En vind ik het heerlijk, dat gevoel. De Maagd in mij bloeit op: structuur, werkethos welkom! Weg met dat losse, vrije gedoe van de zomer. Ik moet hier een beetje om mezelf lachen, want allebei vind ik het eigenlijk heerlijk. De zomerse dagen wisselen zich thans af met herfstige. Dus is de overgang naar de herfst voor mij altijd een zachte. Misschien wel omdat ik over een paar weken jarig ben en september dus ook voelt als ‘mijn’ maand. Enfin, dit jaar begint er niet zomaar een nieuw ‘werkseizoen’. Dit jaar staat er een grote verandering te trappelen om zich te ontvouwen.

Ik noem het maar even De Strijkplank Unlimited.

Vanaf de verhuizing van mijn praktijk naar de Laapeerseweg heb ik er visioenen over gehad: een krachtplek middenin ons andere bedrijf te zijn. Een oase van rust op de biologische bamboekwekerij. Een plek waar mensen zichzelf weer vinden en kunnen opladen met en in de natuur. Naast mijn massages ben ik daarom ook miniretreats gaan ontwikkelen en organiseer ik al regelmatig meditatie-avonden. Er gaat nu ook een extra ruimte komen om meer met groepen te kunnen werken. Bovendien heb ik de pipowagen een goede pimpbeurt gegeven, zodat het er nog fijner toeven is. Je mag hier verblijven na een behandeling, voor een dagje of een overnachting.

De extra ruimte gaat begin volgend jaar gestalte krijgen. Hierover zal ik nog niet al te veel verklappen. Ik kan al wel zeggen dat ik in mijn hart en hoofd al 50m2 heb zitten die ik langzamerhand in gebruik ga nemen. Het is nu mijn inspiratie-schetsboek dat naar alle waarschijnlijkheid zo’n negen maanden de tijd krijgt om tot een plan te komen. Daarbij betrek ik allerlei inspirerende mensen en zo wordt De Strijkplank Unlimited geboren, een ongelimiteerd samenwerkingsverband waarbij ik samen met jou de kunst van het leven centraal stel. Die plek wordt echt fantastisch. En middenin de bamboetuin. Je kunt er ontmoeten, spelen, dansen, stil zijn, uitdagen en verwonderen.

Dit wordt dus een bijzondere herfst met een prachtige transformatie. De Strijkplank zal zichzelf niet meer zijn en in het nieuwe jaar herrijzen tot … ik houd je op de hoogte.

In de tussentijd geef ik je met liefdevolle aandacht de behandeling die bij jou past.

p.s. excuses als er hier en daar wat bouwstof neerdwarrelt. Het is allemaal onderdeel van het grotere plan.