Actie Roni

Wat een vrouw!

Afgelopen september kreeg ik les van Roni Gilboa uit Jeruzalem. Deze ontmoeting krijgt nu een bijzonder staartje.

Roni doet al jaren belangrijk lichaamswerk met mensen die op de één of andere manier met trauma in aanraking komen. Zij heeft een prachtige, zachte manier van behandelen die ze met veel humor aan ons overbracht: Trauma Touch Therapy. Een docent met internationale allure met kennis van Westerse, Chinese, Japanse, Thai traditionele geneeskunde. Met de overhandiging van het certificaat ten tijde van het nemen van deze foto voelde ik het vertrouwen om een klein stukje van haar kennis te mogen gaan overdragen en integreren in mijn eigen lichaamswerk.

Nu – amper een maand later – is het oorlog in haar stad en land wil ik graag met liefde iets teruggeven. En wat is er mooier dan dit met aanraking te doen?

De komende maanden kun je dus een kennismakingsessie Touch Therapy ontvangen voor €50,-

Ik heb Roni gevraagd naar een goed doel dat voor haar betekenisvol werk doet.

De opbrengst van deze sessies gaat helemaal naar het Civil Command Center. Een organisatie die zich momenteel ontfermt over ontheemde burgers. Roni:

“They are part of a union if civil organizations who got together to assist with the civic needs of the people who are most affected by this surreal war. (..)They are doing the most incredible work with the displaced from the south.”

En Roni is zelf ook betrokken bij het helen van recent diep trauma. Dit schrijft zij erover:

“Laying a warm hand on a traumatized body…breathing together …searching for some center …seeking a brief balance…I came to help and assist…I left rewarded by the infinite strength of these incredible people. Inhale exhale repeate.”

Wil je meedoen? Maak een afspraak via info@destrijkplank.nl

Mocht je direct een donatie willen doen, dan kun je hier op de link klikken.

Ik zie je graag terug bij De Strijkplank.

Liefs,

Kyra

N.B. Met deze actie hoop ik wat licht te brengen in het leven van onschuldige mensen die getroffen worden door de daden van agressoren in een bloedig en langslepend conflict. Op geen enkele manier verwacht ik van mijzelf of van jou dat je partij kiest door een donatie te doen. Let’s spread the love.

Meer informatie over One Lev:

https://www.onelev.org/

Meer informatie over Roni’s Touch Therapy:

https://ronigilboa.com/