Team de kleine Ka

Kyra Gunneweg

Jarenlang droomde ik ervan om van mijn twee bedrijven – een bamboekwekerij en een massagepraktijk – meer te maken. Om de bamboetuin voor iets anders te gebruiken dan alleen voor de show en verkoop van bamboe. En een massagepraktijk+, waar van alles te beleven valt op het gebied van lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling. Dat onze prachtige plek mocht gaan leven en beleefd worden door iedereen die wel wat extra energie kan gebruiken. En dat er betekenisvolle ontmoetingen konden gaan plaatsvinden.

Begin 2022 kwam een groot pakket op drie hele zware pallets op de kwekerij aan en ben ik gaan bouwen. Mijn grenzen verleggen, en me storten in het niet-weten-wat-er-komen-gaat. Afgelopen halfjaar heb ik mensen om me heen gehad die gek genoeg waren om deze droom met mij mee te dromen en die op de één of andere manier iets bijdragen. In de organisatie, in het sjouwen en bouwen, in het bedenken van concepten en in het delen van de lol en wat ik noem kleine Ka-leed. Het is een spannende onderneming en na de eerste etappe kan ik zeggen dat er al uitzicht is op hele mooie activiteiten met  prachtige mensen en jou in de hoofdrol.

Jo-Anne van de Bor

Ik wens dat iedere vrouw, iedere moeder, in haar kracht gaat staan en het leven Volledig leeft. Zonder schroom, zonder angst, vrij!
Vanuit mijn Zijnsveld met al mijn ervaringen begeleid ik je door middel van mijn doorleefde wijsheid, massage/liefdevolle aanraking, rituelen, ademwerk en voor al met mijn Zijn.
Jezelf als vrouw laagje voor laagje ontdekken, een dieper bewustzijn creëren, om thuis te komen in jezelf. Op zoek naar jezelf om te zijn wie je bent. Wat is jouw zielenmissie hier op aarde?
Dit faciliteer ik vol passie aan de hand van persoonlijke coachingtrajecten, een Jaartraining Menstrualiteit, rituelen, vrouwencirkels en moeder/dochter weekenden.
Ik ont-moet je graag

Laura van Dijk

Mijn wens is mensen te helpen om meer in het hier en nu te zijn en op een fijne manier in beweging te komen. Jij haalt uit yoga wat je op dat moment nodig hebt, zoals meer bewustwording, ontspanning en balans. Alles wat mij helpt om in verbinding met mezelf te zijn, aanwezig te zijn, geef ik graag door in mijn lessen. Ik ben nu zo’n vijfentwintig jaar enthousiast met yoga bezig. Ik heb vele lessen en workshops gevolgd bij verschillende docenten en in verschillende yogavormen.

Ik wil speciaal de zogeheten ‘anusarayoga’ noemen. Deze yoga legt de nadruk op een holistische visie, wat betekent dat ieder mens van nature goed, heel en compleet is. Inmiddels geef ik ruim 11 jaar les aan groepen. Ik gebruik alles wat ik geleerd heb – en nog steeds leer – op gebied van yogahoudingen, meditatie, visualisatie en ademhalingsoefeningen. Zo heb ik mijn eigen manier van lesgeven gecreëerd.

Wienke Konink

Van kleins af aan ervaar dat er meer tussen hemel en aarde is dan alleen dat wat je kan zien en beetpakken. Ik ben uiterst gevoelig en heb veel meegemaakt – mooie dingen en dingen die me uit balans trokken. Sinds ik Qigong beoefen ben ik meer in balans, kan ik beter ontspannen en voel ik meer verbinding met de wereld om mij heen – én met de wereld in mezelf -. Mijn lichaam is krachtig en soepel én Qigong helpt enorm bij het stellen en behalen van doelen.

Rust ervaren in je gedachten, zingeving én plezier in je leven, een sterk en soepel lichaam… Dat gun ik iedereen! Dat is mijn drijfveer om les te geven in Zhineng Qigong, waar ik level 2 docent in ben en de opleiding voor het 3e level volg. Welkom om mee te doen!

Zoë de Waal

I intend to share my love of dancing and especially the grounded lively feeling of traditional West African dance. I will teach some interesting steps, taking the time to anchor them in the body. These movements bring you into relationship with rhythm, with the Earth and nature around you, and let you access the wellspring of life force within you! Together we nourish our bodies and spirits and have a sense of celebrating our aliveness. Be ready to sweat and have fun, playing in music and movement!