Workshop kerst guirlande maken

Deze decemberochtend zal onze tuinvrouw Jacqueline Manders jullie meenemen op weg naar een prachtige kerst guirlande. Geen ouderwetse krans dus, maar een slinger waarmee je alle kanten op kunt. Gemaakt van natuurlijke materialen met hier en daar toefje feestelijkheid. Na afloop heb je een prachtig kunstwerkje om meteen je huiskamer mee op te fleuren.

Jacqueline Manders is tuinontwerpster van natuurlijke tuinen en bestiert sinds dit jaar het BIO plantenplein op de kwekerij. In aanloop naar de kerst is zij aanwezig op het plein met speciale vintage en natuurlijke decoratiematerialen. Wil je liever zelf iets maken om je schouw mee op te fleuren? Neem dan deel aan de worskhop en creëer je eigen kerstsfeer!

Er is plaats voor maximaal 8 personen.
Opgeven via info@dekleineka.nl

Meer info over het bedrijf van Jacqueline: http://deweelderigeborder.nl/

De rest van de dag kun je Jacqueline vinden op het BIO plantenplein. Hier geeft zij tuinadvies, verkoopt ze vintage decoratie en biologische planten.

Heb je zin in een lange Wondere Winterdag? Blijf dan lekker hangen voor het Winter Wonder Klanken Landschap in de middag! We hebben een vuurtje, chocomel, kerstkruidenthee en glühsap.
Deze dag geven we tevens onze Adoptiekerstbomen uit. Biologische bomen die in januari gewoon weer in de grond mogen. Kom er ééntje uitzoeken als je er toch bent?

Aanmelden

Datum

10 december 2022
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:30

Kosten

15.00

Locatie

De kleine Ka
Categorie

Organisator

Kyra Gunneweg
Kyra Gunneweg
Telefoon
06 41041396
Email
info@dekleineka.nl
QR code