Massage uitwissel+ (maart-editie)

Een paar keer per jaar wisselen we als masseurs ervaringen, aanraking en kennis uit. Dit keer is Mickael van Eekelen aanwezig om zijn expertise op het gebied van bindweefsel met ons te delen. Mickael geeft eerst een presentatie, waarna we samen aan de slag gaan. De vorm is vrij, eenieder geeft aan waar hij/zij behoefte aan heeft. Dus dit kan verband houden met het onderwerp bindweefsel maar mag ook een massage vanuit jouw achtergrond en intentie zijn. Natuurlijk is er ruimte om zelf ook een massage naar keuze te ontvangen. Neem zelf een tafel, mat of stoel mee en eten voor de potluck lunch.

Er is plek voor maximaal 10 masseurs.


Mijn naam is Mickael van Eekelen en heb een holistische praktijk voor lichaamswerk en ontspanning in Leusden. Vanuit mijn werk als Myofascial Energetic Release therapeut ben ik continu met het fascia bezig en zodoende is mijn passie voor dit bijzondere weefsel ontstaan. Ik kijk er naar uit om mijn fasciepassie en een aantal MER technieken met jullie te delen.Man met geel shirt

Fascia is waarschijnlijk het meest onbegrepen en meest miraculeuze weefsel van het lichaam. Dankzij recentelijk wetenschappelijk onderzoek kan het gat worden tussen emoties en fysiologie binnen de medische wetenschap eindelijk overbrugt worden. Als je actief bent in de wereld van massage of lichaamswerk, ben je al bewust of onbewust met fascia bezig, maar als je de bredere context ervan kent, ben je in staat om hier nog effectiever mee te werken.

Je leert deze dag wat fascia is en een aantal basisprincipes hoe je hiermee kunt werken.
Enkele onderwerpen die aan bod komen:
Wat is fascia?

Welke rol vervult het?
Het verband tussen fascia, emoties, pijn en ziekte.
Hoe kan je het gericht behandelen?

 

Aanmelden

Datum

12 maart 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

15.00
Categorie

Organisator

Kyra Gunneweg
Kyra Gunneweg
Telefoon
06 41041396
Email
info@dekleineka.nl
QR code